"Кожен матч має свої неприємності і свої складні моменти, починаючи з професійного відношення футболістів. Зважаючи на рівень противника, який по категорії поступається нам у класі, для простого вболівальника, може здатися дуже простою нашою перемогою. Але ми готувалися дуже серйозно до цього матчу, бо філософія наша така – готуватися до кожного матчу, як до останнього, як на фінал Ліги чемпіонів. Це був такий матч, у якому якість самих футболістів помножена на їхнє бажання. У підсумку і вийшов такий рахунок, який задовольняє наші критерії", сказав наставник львів’ян. 
"Мотивація не була б повною, якби ми почали готувати команду лише сьогодні. Але ми почали це робити одразу після матчу в Луцьку, з першого тренування на цьому тижні, показуючи відео матчів Чайки, показуючи певні моменти їхніх дій в атаці. Ми готувалися до цього матчу дуже серйозно. Цей суперник не дуже відомий, але ми повинні були перемогти, щоб зробити свято для своїх вболівальників. Тепер ми рухаємося далі вперед, ми побачили певні моменти в нашій грі, особливо без м’яча. І я надіюся, що ця позитивна серія наших матчів продовжиться далі". 
"Десять років тому у мене був один класний досвід. Я грав тоді за Карпати проти Титана з Армянська. Можливо, ми не зайшли в той матч на всі сто відсотків і потім ти хочеш додати, а вже не можеш. Противник набирає впевненість, набирає силу і ти вже не можеш добавити щоби відігратися. Можливо, трохи брак концентрації на самому початку мав місце, бо це Кубок України і дуже велике значення мав результат матчу. Але ця перша перепона нами вже пройдена. Тепер ми чекаємо жеребкування, щоб іти далі", — підсумував Ігор Йовічевіч.