- Вітаю Ворсклу з перемогою. Вітаю Василя Сачка. Думаю, що сьогодні гра була рівна, а Карпати зробили все, щоб виграти. Ми проаналізували суперника, знали, як він грає. Можливо, є різниця в тому, що ми не використали свої можливості, а наш суперник використав. Маю на увазі не забитий штрафний нами і забитий Ворсклою. Але у нашій грі є прогрес і це мене тішить. 

Ми програли атакуючи. А коли гра задовольняє тренерські критерії, то з часом вона принесе результат. Я розумію, що наші уболівальники хочуть результат вже, але це не можливо, адже триває етап перебудови команди. Подивіться на того ж ван Гаала. І хоча зараз ми знаходимося на етапі перебудови, уже граємо в атакувальний футбол, з пасами, з моментами. Залишається лише фактор виконання, фактор прийняття рішення. Із молоддю працювати не просто, але я не боюся ставити їх у склад. Впевнений, що вони будуть прогресувати. Впевнений у тому, що Пучковський буде бити в таких моментах, а не віддавати передачу. 

– Різниця між грою у вашому виконанні сьогодні і в минулому матчу – небо і земля. Що ви зробили за ці два тижні? 

– Ми багато працюємо над контролем м’яча. Працюємо енергійно і аналізуємо наші тренування. Ми свідомі того де ми є, і де хочемо бути. Спершу починали з одного тайму – проти Говерли, проти Металурга донецького, проти Дніпра, в якому ми бодай гол заслужили. Проти Волині ми грали здорово вже цілий матч. Але мали прокол у фазі атаки у матчі проти Запоріжжя. Це все ознаки того, що триває перебудова команди. Є нестабільність, але це все не виправдання. Я сьогодні програв і беру на себе відповідальність. Та я впевнений, що праця дасть результат. Не відразу, але дасть. Лише треба трохи часу, щоб нестабільність переросла у стабільність. 

– Чи відчуваєте ви кредит довіри від президента? 

– Я на будь що погоджуся. Напевно, наші уболівальники не підтримують останні результати команди. Ми працюємо над прогресом. Якщо ж зміна тренера – вихід з ситуації і добре рішення, то я зміню свою посаду без жодних сумнівів. І все ж я впевнений у тому, що в нас будуть кращі результати.