"На мій погляд, Чорноморець є одним із лідером українського футболу. Уже кілька сезонів поспіль одеська команда входить до п’ятірки лідерів, — приводить слова Грозного офіційний сайт Говерли. — З приходом на тренерський місток Романа Григорчука Чорноморець добре виступив у єврокубкак у минуломі сезоні. В цьому чемпіонаті кілька гравців залишили розташування одеського клубу, натомість прийшли нові виконавці. До прикладу, прийшли такі кваліфіковані футболісти: Фомін, Шиндер, Назаренко, Гречишкін.  В минулому сезоні ми зіграли два хороші на мій погляд матчі з Чорноморцем. В Одесі поступилися, ведучи в рахунку – 1:2, а вдома зіграли внічию – 1:1".

"Відмічу, що Чорноморець — дуже організована команда, гравці, якої володіють високою індивідуальною майстерністю. Важко боротися проти такої команди. Безумовно, вважаю Чорноморець фаворитом зустрічі, незважаючи на те, що граємо в рідних стінах. Для того, щоб гідно зіграти проти одеситів команда має чітко виконувати й дотримуватися плану на гру й витискати максимум із кожного моменту.  Тож будемо боротися, а заодно перевіримо свої сили на фоні такого потужного суперника як Чорноморець. Важливим для нас у матчі буде й підтримка  уболівальників. Дуже хочемо відчути нашого "12 гравця", це додасть мотивації футболістам у цьому непростому двобої".

"Завжди налаштовую гравців на максимальний результат. Але є реальне співвідношення сил, яке також слід враховувати. Тим не менш, головним для нас буде організованість у командних діях, вміння віддати вчасно передачу на партнера й відсутність боязні в молодих футболістів перед грізним суперником", — відмітив Грозний.