Про зміни у порівнянні із попереднім періодом у Карпатах: "Зміни в клубі, звичайно, є. Зараз багато молодих хлопців, яким потрібно прогресувати і рости. Вважаю, у багатьох велике майбутнє, як в цьому клубі, так і в збірній. Команда зараз формується і думаю, що на наступний сезон будуть зовсім інші завдання", — розповів півзахисник. 
Про Ігора Йовічевіча: "У кожного тренера є особливості в підході. Звичайно, помітно, що людина європейського рівня в підході до тренувань, до процесу відновлення. Це, безумовно, відчувається". 
"Чесно кажучи, в роздягальні він все спокійно і дохідливо пояснює, таких емоцій, як під час матчів, немає. Але коли йдуть ігри і тренування, так як тренер сам по собі дуже емоційна людина, напевно, йому хочеться самому вийти на поле і зіграти". 
Про перспективи Левів: "Думаю, якщо дати команді можливість пограти сезон-два разом, тоді вже і молодь підросте, і зміцніє, то я думаю цілком реально, що зможемо поборотися за єврокубки". 
"Щодо цього сезону, то як таких завдань перед нами не ставили. Але ви самі розумієте, що будь-який спортсмен і будь-який футболіст хоче перемагати в кожній грі. Сьогодні головне наше завдання – прогресувати від матчу до матчу". 
Про складний календар: "Готуємося в звичайному режимі. Розбір суперників у нас ще попереду. Всі розуміють, що на матчі проти Металіста і Динамо готувати команду морально, мотивувати гравців додатково не потрібно, вони і самі хочуть в таких іграх продемонструвати свій максимум. Олімпік так само непростий суперник. Виграли одну, дві, три гри і вже маєш моральне перевагу, це набагато простіше, ніж виходити з ями, якщо кілька матчів поспіль програєш. Ніхто не очікував такого результату, але вони зуміли за рахунок бажання і колективної гри домогтися багато. Тепер я думаю, що і ми, і будь-яка інша команда, граючи з Олімпіком, буде на них дивитися зовсім по-іншому і додатково налаштовуватися. Хоча складно сказати, що до цього хтось їх недооцінював. Команди, які виходять з першої ліги і футболісти, і тренери мають величезні амбіції, бажання довести, що вони не просто так вийшли у Прем'єр-лігу. Цей колектив відібрав очки у Динамо, а це говорить вже багато про що", — підсумував Денис Кожанов у інтерв’ю Першому Футбольному.