"Цей поєдинок для нас не складався ні вдало, ні успішно. Ми пропустили два швидких голи. На щастя, зуміли переламати хід гри на свою користь. І також змусили харків’ян двічі розпочинати з центра поля ще у першому таймі. Після перерви знову обмінялися голами. Щоправда, ми забили ще два голи, які арбітр зустрічі не зарахував. Тож сьогодні у сітках воріт побувало аж вісім м’ячів. Солідний улов. Та ця гра для мене, як і для моїх партнерів уже стала історією. Через день на розборі наш тренер вкаже нам на наші помилки і те, як ми насправді можемо грати у наступних матчах", — вважає нападник львів’ян.
"Ніякої різниці, як бачите, між Металістом і Карпатами немає. Ми були ближчими до перемоги, але довелося до останньої секунди відіграватись. В цьому сезоні це наш перший поєдинок, за який не соромно. Хоча і в попередніх повністю віддавались. Але ще раз наголошу, що сьогодні ми упустили свою перемогу".
"Жоден із проведених нами матчів нічого спільного між собою не має. Так, було, що ми перемагали, грали унічию і поступалися, але ніхто з нас не грав у півсили. Кожен матч на максимумі. Інакше нічого виходити на поле. До того ж від нас часто відвертався фарт", — резюмував Володимир Костевич.