"Досить непростим вийшов матч із харків'янами. Тренер подякував нам за те, що ми грали до кінця. Ми билися і були винагороджені — здобули важливе очко вдома перед своїми уболівальниками. Важливо, що ми грали проти такої команди, як Металіст. Вважаю, що очко ми заслужили. Хоча, звичайно, хотілося перемогти", — розповів захисник. 
"Було багато боротьби, і ми, і суперники хотіли перемогти. Металіст програв Трабзонспору і хотів реабілітуватися. Ми також стартували не так, як хотілося. Зазнали дві прикрі поразки від запорізького Металурга і Ворскли. Ніхто не хотів поступатися". 
"Принциповість гри з Металістом? Мені просто хотілося зіграти на належному рівні. Про Металіст можу сказати тільки хороше — весь той час, який я там провів, згадую з позитивом, за що я дуже вдячний представникам харківського клубу. Я переживаю за них і бажаю їм успіху".
"Для мене головне – грати і показувати стабільну гру. Я хочу грати в збірній і показувати футбол, який відповідає рівню збірної. Ніяких проблем з мотивацією немає", – сказав Павло Ксьонз.