- Ви не грали весь жовтень, а в листопаді провели тільки один матч, та й то – за дублюючий склад. Проблеми зі здоров’ям?

- Ні. Зі здоров’ям у мене, слава Богу, все нормально. Я працюю, тренуюся в загальній групі, готуюся до кожної гри, а там – кому грати, а кому не грати – вирішує головний тренер.

- Чому вас заради ігрової практики не відправляли до молодіжної команди частіше, ніж одного разу за два місяці?

- Мабуть, нам суто організаційно нині складно їздити до команди U-21, оскільки вона базується у Кременчузі, а головна команда – в Запоріжжі. А от той єдиний зіграний матч за ці два місяці став можливим завдяки тому, що гра відбувалася під час паузи в Прем’єр-лізі, і ті футболісти, котрі мало грають за першу команду, таки отримали ігрову практику в матчі за дубль (три дні тому, 16 листопада, "молодіжка" Зорі переграла Дніпро – 1:0, у складі номінальних господарів окрім Ярмаша грали Гордієнко, Писко, Білий та Ліпартія. – Прим. Ан.В.).

- На днях Сергій Рафаїлов сказав, що ще не вирішене питання з продовженням вашого контракту. На якій стадії воно зараз?

- Поки тиша. Як і сказав Сергій Васильович, наразі керівництво роздумує.

- Тобто ймовірність підписання нового контракту залежить суто від керівництва? Якщо запропонують нову угоду, ви – тільки "за"?

- Якщо запропонують – я згоден залишитися тут і працювати далі в Зорі. А як воно буде – подивимося.

- Вас не турбує, що залишилося всього три матчі, і питання з майбутнім працевлаштуванням стоятиме для вас гостро? Можливо, чим довше це затягується, тим складніше потім буде вам?

- З одного боку, турбує. З іншого – я розумію, що нині склалася така ситуація, і, на щастя, в разі чого – попереду буде зимова пауза. Це не літо, коли через два-три тижні починається новий чемпіонат. Взимку є можливість працевлаштуватися. Було б здоров’я.

- У вас є альтернативні варіанти продовження кар'єри? Чи починали працювати в цьому напрямі?

- Хочу передусім почути думку керівництва Зорі щодо нового контракту, а далі вже побачимо.

Відзначимо, що нинішній сезон 29-річний Ярмаш починав у стартовому складі Зорі, і встиг провести у сезоні 5 поєдинків у Прем’єр-лізі, два – у Кубку країни, а також два матчі проти Лачі – у кваліфікації Ліги Європи. А в кожному з трьох попередніх сезонів Прем’єр-ліги в луганській команді Григорій лише в стартовому складі починав більше половини матчів.

Анатолій Волков, Football.ua