"Настрій в команді чудовий. Атмосфера футбольна, ми готуємося на повну силу. Для нас нема кращого подразника, ніж донецький Шахтар", — розповів хавбек зелено-білих.

"За рахунок чого можемо здобути позитивний результат? За рахунок такої ж гри, як і проти Динамо. За рахунок самовіддачі, колективу, розуміння того, що всі мають бути друг за друга. І мають нам фанати допомогти. Не можна залишати свої рідні Карпати. Їхня підтримка для нас надзвичайно важлива".

"Я відвідував матч Ліги Чемпіонів, дивився як уболівальники себе поводять. Зробив висновок наступний – Шахтар для львів’ян не рідна команда. Вони хотіли б, щоб Карпати грали в Лізі чемпіонів... Можу сказати, що атмосферу робить уболівальник. Йому байдуже на якому стадіоні грає команда. Головне, щоб ця команда грала добре".

"У мене була травма. Чи гратиму проти Шахтаря – це вже тренер вирішить. Я лише в вівторок почав тренуватися в загальній групі, до цього два тижні не бігав, бо пошкодив гомілкостоп під час зіткнення з воротарем", — підсумував Михайло Кополовець.