"Нам не вдалося зробити те, що ми планували. Дуже прикро, коли через власні помилки пропускаєш два голи. Після цього важко щось змінити і перелаштуватися. Ясно, що було психологічне навантаження на наших гравців. Але в другому заміни і зміна тактики дали плоди. Нам вдалося вирівняти гру і створити більше моментів. Якби вдалося забити бодай один гол, то гра стала б більш напруженою і цікавою", — розповів спортивний директор львів’ян.

"У нас багато молодих гравців, у них ще нема досвіду гри на такому рівні. Наприклад, Мірошніченко і Мисак взагалі вперше грали проти Шахтаря. До того ж, коли пропускаєш два голи у матчі з такою командою, то стає дуже важко. Мабуть, у гравців була занадто велике бажання, велика мотивація. А коли на старті гри двічі пропускаєш, то складно відійти з такого стану. Знаю це по собі".

"Дискваліфікація Ігора Йовічевіча? Наш тренер – дуже сильний мотиватор. Він передає гравцям свою енергію. Можна сказати, що ми грали в меншості. Якби не було, але присутність тренера дуже важлива для команди".

"Щодо поведінки вболівальників, якби ми виграли, то всі сказали б, що вони допомогли. Але ці перерви збивали з темпу. У другому таймі така перерва була на руку «Шахтарю», адже ми набрали обертів. Нам до штрафів не звикати. Ми спілкуємося з уболівальниками. Більшість з них – свідомі люди, усе розуміють. Але інколи емоції беруть гору. Для них це не лише футбол, але й політика. Деколи можна їх зрозуміти", — підсумував Юрій Беньо.