"Для мене існує одна команда – це львівські Карпати. І тут не йдеться тільки про гру, футболістів чи керівництво. Карпати – це стиль життя. Саме тут я став справжнім футболістом, саме у Львові сформувалася моя особистість, а про інші команди у своїй кар'єрі навіть не дуже хочеться згадувати, — приводить слова Кополовця офіційний сайт Карпат. — От дивіться, йдеш вулицям Львова – і всі впізнають тебе, підходять, говорять, фотографуються. В Ужгороді йду і теж впізнають, але ніхто не підходить навіть за автографом. Менталітет все таки у закарпатських і львівських вболівальників різний. У Львові, якби команда не грала, фанати щиро люблять свій клуб".

"Олег Кононов – це тренер, який дійсно змінив команду. До нього про багатьох гравців Карпат ніхто не знав, і саме Кононов привів нас до Ліги Європи. Однак за футбольною харизмою теперішній тренер Ігор Йовічевіч нічим Кононову не поступається, а за енергією — то значно перевищує його.

В Ігоря Йовічевіча стільки енергії, що часом цілою командою не можемо дати ради. На тренуваннях у нас панує чудова дружня атмосфера саме завдяки тренеру: він може першим вийти на поле і піти останнім. Йовічевіч бігає з нами, як ще один гравець, виконує всі вправи на рівні з футболістами, я аж деколи забуваю, що це наш тренер. У Карпатах я пережив 9 тренерів і за особистою харизмою і самовіддачею не можу згадати когось такого, як Йовічевіч. Думаю, в нього і в нас усе вийде, просто потрібен час", — відмітив Кополовець.