"Головне завдання цих зборів – об’єднати і побудувати команду у психологічному плані, зважаючи на велику кількість молоді, — зазначив наставник львів’ян в інтерв’ю клубній прес-службі. — Потрібно було, щоб усі познайомилися, аби краще і швидше влитися в колектив. Для мене це дуже важливо, основа всього".

"Знаю, що уболівальників турбує невисока результативність у спарингах. Мене ж турбує те, що не маємо точності у завершальній фазі. Однак треба зрозуміти, що гравці перебували під великими навантаженнями".

"Тренування спеціально були збудовані таким чином, що зараз гравці виконували великий об’єм роботи. Але з наближенням до чемпіонату об’єм зменшуватиметься, але збільшуватиметься інтенсивність". 

"Гру проти Адміри Вакер ми проводили на 16 день зборів. Усім вже хочеться додому, бо накопичилася втома і багато гравців мали фізичні проблеми: "ікри", "задні" тощо. А щодо самої гри, то скажу, що відчувалася різниця між таймами. У другому ми виглядали краще. Було більше того футболу, якого ми чекаємо". 

"Наразі шукаємо оптимальний варіант складу, тож усі мають можливість себе проявити, зокрема й молоді гравці. Деякі з них показали себе дуже ефективно".