"Сподіваємося, що наша гра сподобається у плані духу та самовіддачі. За цими компонентами, сподіваюся, ми наших фанатів не підведемо. Усе інше будемо бачити в самій грі. Суперники теж грає, у його складі є кваліфіковані виконавці. Однак ці матчі допомагають нам рости, як команді, дають мотивацію і натхнення", — приводить слова Йовічевіча офіційний сайт Карпат.

"Всі гравці готуються до матчу, за виключенням Муртаза Даушвілі – у нього проблеми з гомілкостопом. Цю травму він отримав під час спарингу проти Белграда на зборах в Туреччині. Днів через три він зможе приступити до роботи в загальній групі. Гадаю, що до матчу проти Волині він буде готовим".

"Чи слід чекати у матчі із Дніпром на дебюти? Це все (багато дебютантів у матчі проти донецького Металурга, — Football.ua) відбувається планомірно, це не авантюра. Ми готували хлопців психологічно, а не лише технічно чи тактично. Вони знають хто буде грати від початку, а хто вийде на заміну. Відчули цей ритм на зборах. Я бачу в їхніх очах іскру – увесь процес роботи йде їм на користь", — відмітив Йовічевіч.