"Дякую вболівальникам за підтримку. Якщо є шанс, хоча б один зі ста обіграти Динамо, треба боротися", — підкреслив наставник львівян на післяматчевій прес-конференції. 

"Просили хлопців в перерві грати на контратаках і низько не сідати. Коли почали перемагати, зіграв комплекс меншовартості, захисники вибивали м’яч бездумно, віддавали супернику. Тому такий результат".

"Щоб виграти — треба створювати свої атаки. Динамо є Динамо. Їхній клас вищий за наш. Проте я вдячний гравцям за самовіддачу". 

"Десь задоволений новобранцями: Кадимяном, Лещуком. Вони зіграли так, як ми їх просили. Хоча, звісно, у кожного є свої сильні та слабкі сторони".

"Пропущені м’ячі? В першому випадку нам потрібно було грати простіше. Другий м’яч – зіграла роль наша недосвідченість, опорний не підстрахував і не встиг закрити Ярмоленка".

"Нам потрібно було бігти, оголяти тили, ризикувати. Та в останні 10 хвилин ми цього робити не могли, не вистачило сил. Зіграли гірше фізично в заключні хвилини, тому на фінальний штурм і не спромоглись. Багато сил витратили в першому таймі, застосовуючи високий пресинг. Я спробував освіжити гру, використав декілька замін. Та ці футболісти не змогли нас підсилити". 

"На цей матч ми втратили двох опорників. Даушвілі вчора на тренуванні отримав травму, Голодюк пропускав матч. Треба деякий час, щоб виокремити бойову одиницю, 10 основних гравців".

"Вчорашнє тренування показало, що ми готові відбирати очки,усі були налаштовані на бій. Треба щорічно забирати в таких команд очки, щоб команда набиралася, передусім, психологічного досвіду".

"Якщо є задача Ліга Європи, хай і на наступний сезон, треба забирати очки в лідерів українського футболу. Нам є в кого вчитись: Зоря показує як це робити. Можна також пригадати Карпати зразка 2010-го року".

"Арена Львів? Відчуваєш подих вболівальників. Не викладуватись неможливо. Ми тільки за цей стадіон, він зручний як для вболівальників, так і для команди". 

"Але із Шахтарем, думаю, будемо грати на Україні. Той стадіон більш фартовий. Хоча справа не в цьому, а в наших помилках. Майже 15 тисяч на цьому матчі? Гра Карпат має бути якіснішою, щоб повернути вболівальника на стадіон, тоді вболівальників буде приходити ще більше". 

Данило Горлач, Football.ua