- Як ви бачите стан речей у Прем’єр-лізі зараз? У чому проблематика? Не беручи до уваги весь український футбол, а зосередившись суто на Прем’єр-лізі.

- Я не бачу, щоб Прем’єр-ліга працювали, не бачу роботи її президента. Як він обіцяв, що якщо не буде єдиного пулу, я піду у відставку. Треба ж щось робити, заробляти гроші. Так, наразі реалії у нас такі, але якісь кроки необхідно робити.

- А хіба можна створити єдиний пул, коли власниками топ-клубів і телевізійних каналів, які транслюють футбол, є одні й ті ж самі люди?

- Він же дав обіцянку.. Та й взагалі, ви коли в останнє заходили в Прем’єр-лігу? Бачили в яких умовах вони працюють? У якихось прохідних кімнатах. Як на мене, це не робота професійної футбольної ліги.

- Ходять чутки про те, що Григорій Суркіс може замінити Колліну на його посаді в ФФУ, щоб змінити щось у футболі. Наскільки це може бути можливе?

- Це "качка", бо це апріорі не можливо. Григорій Михайлович почесний президент ФФУ, віце-президент УЄФА. Це для нього буде принизливо, тому він просто ніколи не піде на це.

Football.ua