Накануне было опубликовано обращение фанатской группировки "Зажди вірні", в котором они просили депутата Львовского городского совета, а заодно и президента футбольного клуба Рух, Григория Козловского, спасти клуб.

Однако сегодня на официальном сайте поклонников Карпат появилось заявление лидеров всех активных группировок и коллективов фанатов клуба, в котором говорится следующее (приводим оригинал заявления):

"В контексті опублікованого напередодні  звернення т.зв. "Завжди Вірних" ми — лідери всіх активних угруповань та колективів фанатів львівських "Карпат" — вважаємо за неприпустиме далі дотримуватись мовчанки та поміркованої позиції у відношенні до публічної поведінки деяких начебто делегованих людей, котрі опираються на свою репутацію на нашій трибуні.

В суті цього звернення фактично лежить позиція однієї людини, котра прикрилась загальним іменем нашого руху. Дана позиція не підтримується сотнями інших хлопців із середовища активних фанатів. Також, наголошуємо, що учасники однойменної громадської організації не беруть участі та не приймають жодних доленосних рішень в фанатському русі "Карпат" вже кілька років. Відтак, ці люди не мають права висловлювати загальну позицію фанатського руху львівських "Карпат".

У зв'язку зі всім вищеописаним, просимо громадськість трактувати всі перипетії пов'язані з цією ситуацією належним чином, а саме як звернення однієї людини — Тараса Павліва, а не всього руху.

Під даною заявою підписуються: старші фанати, LCF, Pride, GFF, Banderstadt Ultras, Green-White Ultras, Галичани, Green Legion, Fierce Crew, Autofans".