Прямая трансляция на ТК Футбол.
 
Після зміни тренера Карпати зіграли внічию у Кривому Розі, а потім перемогли в матчі Кубка України Металіст. Хтось може сказати, що звільнення Кононова пішло на користь, проте з висновками поспішати не варто. Все одно Карпати перебувають внизу таблиці і можуть полегшено дихати лише через зовсім невдалу форму Олександрії та Оболоні. Але це не привід розслаблятись, адже 14-е місце нікого у Львові не влаштовує.
 
Павло Кучеров в перших матчах зробив деякі зміни в складі, повернувся до основи Кузнєцов, Ощипко обидва матчі сидів на лаві запасних, а зліва в обороні діяв Борха. Сьогодні команді не зможе допомогти дискваліфікований Мартинюк, проте в центрі поля його є ким замінити. Найголовнішою проблемою досі залишається атака, в обох останніх матчах за Карпати забивав центральний захисник Мілошевіч.
 
Якщо Карпати в кубковому матчі отримали позитивний заряд, то Дніпро після кількох вдалих матчів довів, що про його повне одужання говорити зарано. З 30-ї хвилини Дніпро у Луцьку грав в більшості, довгий час вигравав, проте все рівно вилетів з турніру, програвши в додатковий час.
 
Є проблеми у Хуанде Рамоса зі складом. Чергову травму отримав Матеус, повернувся до тренувать Калініч, проте не факт, що він вийде на поле вже сьогодні, в поганій формі Антонов та Гладкий, через дискваліфіцацію не зіграє Зозуля. Кілька днів тому до основного складу навіть було переведено молодого нападника дубля Євгена Бохашвілі. Мабуть, деякі гравці могли й не встигнути відновитись після важкого матчу проти Волині. Тобто склад Дніпра знову передбачати важко, Рамос міг підготувати найнесподіваніші варіанти.
 
Травмовані: Батіста, Богатінов - Матеус
 
Під питанням: Калініч (Дніпро)
 
Дискваліфіковані: Мартинюк - Зозуля
 
Слова
 
Іван Мілошевіч, захисник Карпат:
 
"Дніпро - чудова команда, але виступає зараз не так, як хотілося б чисельним уболівальникам та самим гравцям. До певної міри можна дніпропетровців порівнювати у нинішньому сезоні з Карпатами. Але у якій би формі не знаходився наш суперник, маємо лише вигравати".
 
Історія взаємовідносин
 
Всього зіграно 34 гри: +9=12-13 28:35
 
На полі Карпат: +7=7-3 19:9
 
Останній матч на полі Карпат (07.11.2010): Карпати - Дніпро 0:0
 
- в восьми останніх іграх у Львові суперники на двох забили всього чотири голи. По два рази Карпати і Дніпро перемагали 1:0, ще чотири матчі закінчувались з рахунком 0:0;
 
- останнього разу на полі Карпат забивали обидві команди забивали влітку 1999 року, тоді львів'яни розгромили претендента на виліт Дніпро з рахунком 4:1;
 
- взагалі з останніх 18-ти матчів тільки в двох забивали обидві команди;
 
- Дніпро тільки одного разу забивав на полі Карпат більше одного м'яча, в кінці сезону 2000/2011 дніпропетровці перемогли 2:0.
 
Цікаві факти
 
- менше за Карпати очок в домашніх матчах набрала лише Оболонь, львів'яни виграли одну гру з шести і забили тільки чотири рази;
 
- гравці Карпат більше за інших отримали жовтих карток - 46;
 
- Дніпро виграв чотири з п'яти останніх матчів в чемпіонаті;
ПРОГНОЗ0:0