Прямая трансляция на ТК Футбол.
 
Павло Кучеров досить мало часу працює головним тренером Карпат, але вже декілька цікавих рішень подарував. Спочатку він перевів на лівий фланг оборони Борху, який витіснив до запасу Ощипка, а в останньому турі Федецький відіграв на позиції атакувального хавбека. З Дніпром у львів'ян не могли грати Лукас та Батіста, сьогодні іспанець уже в складі, проте через травму вибув Зеньов, тобто цілком ймовірно на правому фланзі атаки знову зіграє Федецький.
 
Інший очікуваний варіант - вихід Мартинюка до центру поля, тоді Худоб'як ближче до атаки буде діяти, що для нього звична річ в цьому сезоні. Варто відзначити повернення після травм Богатінова та Батісту, проте далі лави запасних їх очікувати не слід.
 
Іллічівець під керівництвом пари Леонов - Орбу взагалі грає фактично одним складом. Повноцінним першим номером став Шуст, більш-менш стабільно почали визначати центральних захисників, та й взагалі постійної ротації часів Яремченка вже немає. Проте не варто забувати про травми Чайковського та Віценця, ці двоє молодих гравців могли б нав'язати конкуренцію в середині поля досвідченим виконавцям.
 
Дискваліфіковані: немає
 
Травмовані: Даніло Авелар, Зеньов - Віценець, Гречишкін, Чайковський
 
Історія взаємовідносин
 
Всього зіграно 23 матчі: +12=5-6 43:29
 
На полі Карпат: +8=3-0 24:8
 
Останній матч на полі Карпат (10.04.2011): Карпати - Іллічівець 3:1 (Худоб'як, 29, Ткачук, 84 (пен), Голодюк, 90+4 - Ярошенко, 7)
 
Матч першого гола: Іллічівець - Карпати 1:0 (Ярошенко, 7)
 
Цікаві факти
 
- в останніх чотирьох домашніх матчах Карпати взяли тільки одне очко - нічия з аутсайдером Оболонню;
 
- вразити ворота суперника зелено-білі в домашніх іграх не можуть 277 хвилин;
 
- Іллічівець після зміни тренера в трьох матчах взяв сім очок;
 
- більше Карпат після вчорашнього ігрового дня жовтих карток має лише Таврія 47 проти 51, а от менше Іллічівця попереджались лише гравці Шахтаря 29 проти 26.

ПРОГНОЗ1:0