Напередодні матчу за суперкубок України сталася знакова подія — футбольний клуб "Динамо" Київ придбав для своїх ультрас, які воюють в зоні АТО, бронежилети четвертого класу та засоби радіозв'язку. Цінний вантаж прибув до пункту збору допомоги фронту, який ультрас облаштували за адресою вул. Саксаганського, 66 Б.

Доречі, сюди можуть приносити необхідні для наших хлопців речі усі бажаючі. Пункт працює щодня,  у буднi з 18 до 20 години, у вихiднi з 15 до 18. Дізнатися про потреби тих, хто захищає нашу незалежність на Сході, можна на місці від координаторів.

Крім згаданої вище допомоги, яку надав клуб, хлопці отримають ще одну вкрай необхідну річ — армійські аптечки з препаратом Селокс, що здатен врятувати життя, швидко зупиняючи сильну кровотечу. Цей дарунок власним коштом профінансував ветеран київського "Динамо" Андрій Гусiн. Ультрас щиро дякують Андрію та ставлять його у приклад іншим зіркам украінського футболу — людям, статки яких значно перевищують можливості більшості громадян. Вони також могли б придбати Селокс, і врятувати не одне життя.

Ультрас сподіваються, що приклад київського клубу та Андрія Гусiна спонукатиме інші футбольні клуби України, їх власників та зірок зробити свій внесок в захист незалежності нашої держави. Тільки ті, хто допомагають фронту, можуть вважатися справжніми патріотами.