За словами Гія у нього і ще у семи футболістів закінчується термін дії контракту з Буковиною.

"Це реальний стан справ на сьогоднішній день. У нас у заявці 9 гравців, які ще рік тому грали у чемпіонаті Чернівецької області. На жаль, піднятися вище певного рівня вони не змогли. На дії гравців накладає відбиток невизначеність з фінансуванням клубу. Я можу сказати те, що у поразці винен тренер".

"Є певні кроки, які я пропонував зробити ще місяць тому. На жаль, до цього не прислуховуються. У нас виступають ті футболісти, які хочуть грати у футбол. А не ті, які можуть. А те, як вони можуть грати без грошей, Ви сьогодні побачили. Якщо гравці у перспективі прагнуть заробляти футболом собі на життя, то вони, незважаючи на фінансовий стан клубу, повинні належним чином відноситися до своїх обов’язків. Ті хлопці, які залишили Буковину, зуміли засвітитися та пішли далі".

"У основний склад треба брати, принаймні, 6 гравців. А після чотирьох ігор ми маємо 6 травмованих виконавців, які вибули на невизначений термін. А у 7 футболістів 1 вересня завершуються контракти з ФСК Буковина. Зараз важко сказати те, хто висловить бажання підписати новий контракт. У мене теж завершується контракт. Великого бажання його продовжувати у мене немає. Не виключаю, що гравцям цікаво ховатися та не виходити у місто тоді, коли команда програє. У мене такого бажання немає. Я не хочу дивитися на те неподобство, яке було на футбольному полі. Гадаю, що ситуація проясниться наступного тижня", — приводить слова Юрія Гія видання Чернівецький Промінь.