Після сьомої поразки поспіль у першості України від ФК Тернопіль (1:2) тренер Буковини Роман Шпірнов зауважив, що футболісти нашої команди не виконали установку на гру. Роман Вікторович також наголосив на фінансові проблеми клубу, які і досі не вирішені. 

"Якщо би футболісти виконали ту установку на гру, яку ми давали, то рахунок був би на нашу користь. Щобільше, у хлопців не було бажання перемогти. А треба здобувати перемагати, — приводить слова Шпірнова портал Чернівецький промінь. —  Хлопці добре знають те, що завтра не отримають зарплату та преміальні. Якщо навіть переможуть. Нічого… У футболістів є стимул грати до кінця для того, щоби їх помітили наставники інших команд. Тоді, можливо, наших гравці зможуть перейти в інші колективи. У нас перспектив немає". 

"У нас є нові гравці. Звісно, що існує незіграність між футболістами. Якщо би хлопцям виплатили кілька зарплат та дали надію на майбутнє, то вболівальники побачили би зовсім іншу команду. Я не знаю того, чи розмовляв з новачками Буковини президент клубу. Зрозуміло, що з усіма футболістами розмовляє головний тренер. З гравцями, можливо, спілкується і генеральний директор. Щось, напевно, хлопцям обіцяли. Зараз в українському футболі багато вільних агентів. Я не виключаю також такого варіанту, що є футболісти, яким немає куди діватися. Ще раз повторюю: наші хлопці грають без грошей. Вони знають, що нічого не отримають". 

"У матчі з Тернополем проти нас грало не 11 чоловік, а 14. А помилки гравців розбиратимемо під час перегляду гри. Гол у власні ворота забив наш капітан. У житті буває і таке…", — сказав Шпірнов.