Нагадаємо, Олександрія на старті сезону здобула десять перемог з десяти. В останньому матчі не витримав і комсомольський Гірник-Спорт (3:0). Два м’ячі на рахунку Віталія Пономаря.

"Чим здивував суперник? В принципі, нічим. Протягом тих днів, що готувалися до зустрічі, ми добре вивчили суперника. Тренерський штаб досконало проаналізував гру суперника, вказав на сильні та слабкі сторони. Тому щось нового в діях гірників ми не побачили", — цитує футболіста офіційний сайт Олександрії.

"Останній раз забивав два м’ячі, коли грав за Шахтар-3 в чемпіонаті України серед команд другої ліги. Саме в матчі з дніпродзержинською Сталлю я відзначився двома забитими голами".

"Ми виграли – а значить схема з двома нападниками спрацювала. Тренерський штаб нам вказав на те, що гірники грають досить високо. Тому і було прийнято рішення виставити на гру одразу двох нападників".

"Дербі проти Зірки? В минулому році я грав за УкрАгроКом і в тому дербі я допоміг своїм голом здобути команді перемогу. Дербі – є дербі, в будь-якому чемпіонаті, в будь-якій країні. Ми і надалі прагнемо перемагати, тому в Кіровоград їдемо тільки за перемогою".