"Я знаю, як перед початком сезону переживав тренер, хвилювалося керівництво клубу, думаю, кожен із футболістів мав страх, як то воно буде. Зараз, відігравши першу частину сезону, бачимо, що нічого страшного немає. У першій лізі можна грати і вигравати. Команда завершила першу частину сезону на четвертому місці, і це дуже хороший показник для новачка, — відзначив президент в інтерв'ю офіційному сайту клуба. — Футболісти відпрацювали на полі, тренер разом з помічниками готував гравців тактично, психологічно та фізично, а керівництво клубу відпрацьовувало взяті на себе зобов’язання. Завдяки спільній командній грі ми досягнули того результату, який маємо сьогодні".

За словами почесного президента, зупинятися на досягнутому муніципальний клуб не збирається. 

"Сьогоднішні здобутки команди говорять, що потенціал у колективу дуже великий, і ФК Тернопіль може завершити сезон набагато краще. І коли ми раніше вагалися та переживали, як то буде у першій лізі, лише би втриматися, то сьогодні можу відверто сказати, що маємо дуже чіткі амбіції на те, що ФК Тернопіль має грати в Прем’єр-лізі. Причому зайти до української футбольної еліти прагнутимемо щонайменше з третього місця".

"Скептики можуть мені дорікнути. Натомість згадую, коли команда тільки починала грати у другій лізі. Керівництво ПФЛ України тоді розповідало, що у ФК Тернопіль не буде майбутнього, комунальний клуб ніколи успішно не гратиме. Але через незначний проміжок часу, коли наша муніципальна команда здобула бронзу в другій лізі та виборола путівку до першої, ці особи змушені були вибачитися, – резюмував почесний президент ФК "Тернопіль", — підсумував Надал.

Нагадаємо, що в поточний момент Тернопіль займає четверту сходинку у турнірній таблиці першої ліги (17 матчів, 27 очок).