Зокрема, Івегеш залишився задоволений результатом гри, адже його команда вперше з минулого року здобула залікові бали на виїзді.

"Хочу сказати, що хороша команда у суперника. Ми знали, хто вони такі, і що в минулому році поступилися їм 0:3, й вилучення у нас тоді було… Бачили, яка кількість гравці було на їхньому вчорашньому тренуванні. Це команда, яка готується йти у Прем’єр-лігу".

"Я задоволений цим очком, бо, ви знаєте, ми не брали очки на виїзді ще з того року, як унічию зіграли з Нивою. Злощасну нічию. Сподіваюся, починаючи із сьогоднішнього дня крига над нами буде танути, і ми станемо дійсно тією командою, яку хочемо бачити".

"По грі… Намагалися грати на контратаках, не дати Гірнику розвернутися, не віддавати територіальну перевагу, й не сідати назад. Якщо так розібрати, то гол забили і в деякій мірі могли ще забити. На контратаках були моменти. У цілому, задоволений як ніколи. Бо ви знаєте про наші проблеми. Це нам додасть наснаги й духу, і команда буде. Тим більше, що ми готуємося до Шахтаря".

Крім того, головний тренер Тернополя поділився власними думками стосовно зняття з його команди трьох залікових балів та накладення штрафу у розмірі ста тисяч гривень за договірну гру минулого сезону проти Ниви.

"Ви знаєте, я не думаю, що вже три очки зняли. І я не думаю, що нам вже дали штраф сто тисяч. Комісія, яка засідала в Києві… Якщо з наших тернопільських команд зняти по три очка і дати штраф сто тисяч, то в нас на стадіоні будуть грати у футбол тільки на чемпіонат області".

"Це команди, які ледь живуть. Це команди, які не можуть зібрати всім світом 70 тисяч на перерахунок на внески. А те, що вони з нами зробили: зняли три очки й сто тисяч… Люди і бандити знову ставки ставлять… Хто це зробив? Хто це зробив з Кіровоградом, «Нивою»? Факти? Тоді й будемо думати".

"Повірте, знову наш футбол страждає. За шо? Прийшли, вирок винесли, усе добре, всі щасливі. Як так? Як нас можна казнити?! Люди нажилися мільйонами, не знаю скільки… Ми ж навіть не знаємо, де ставити, як там було… Найдіть тих бандитів, накажіть їх. Прийміть рішення у Верховній Раді, аби я нормально міг розвиватися, аби нікого не підозрював".

"Вже не знаю, який вчинок зробити… Я до пана Кочетова звертався, інтерв’ю давав, аби він допоміг нам. Допоміг… Сто тисяч й три очки. У нас шість гравців: п’ятий, шостий, сьомий рік народження. Нападаючий 97 року забив. Куди ще нас казнити?! Голодні, босі, змалу б’ємося".

"І як ми можемо здавати? Ще раз кажу нормально: ми всі — віруюча команда. Прийшли і скали собі одне: сухарі будемо їсти, але здавати не будемо. Чому, «Буковина» Чернівці? Чому, Кіровоград? Чому, «Десна» Чернігів? Усі нас підозрюють, усі пишуть, кому не ліньки…".

"Усі вороги наші пишуть. Де факти? В Кіровограді ми получили шість м’ячів, де факти, що ви знаєте як ми пропустили? Ми дихати не можемо, у нас одна заміна… Внесок не могли перерахувати 70 тисяч, й нам не дозволяли заявляти. 15 футболістів, 4 травмовані. Воротар й ще один гравець у запасі. Все".

"Гра з «Нивою», гра із Запоріжжям, після чого ми приїхали в топку до Кіровограду. І давай! Намалювали… Я чесно з усіма вами говорю, з усією Україною. Не можемо вже, поможіть нам! Поможіть, аби команда не зникла з карти. Бо вороги тільки й підкидають вогню у цей вогонь, й десь щось шукають. Ми — чесна команда".

"І я би хотів одне: аби ви правду зацитували. Повірте мені, у Кіровограді нічого такого не було".