Після поразки від Одеси, яка завдяки цьому піднялася на передостанню сходинку, Полтава не змогла взяти три очки у поєдинку зі ще одним аутсайдером – Динамо-2. Продемонструвавши гру майже без гольових моментів, команди обмінялися забитими м’ячами наприкінці зустрічі.
 
У першому таймі моменти біля воріт обох команд можна було перерахувати на пальцях однієї руки. На восьмій хвилині Воробей виконав штрафний так, що Кічак змушений був переводити м’яч на кутовий, на 16 хвилині Мединський у гостей пробивав низом здалеку – Кучинський забрав м’яч, на 32 хвилині Івашко вийшов сам-на-сам із голкіпером, але судді зафіксували офсайд, а на 34 хвилині удар Сірика після навісу з правого флангу заблокували динамівці. Ось і все в першому таймі.
 
У другій половині зустрічі моментів побільшало. На 73 хвилині Одінцову дали вільно виконати навіс з правого флангу після , він точно подав на Івашка, який головою з лінії воротарської і в боротьбі із захисником відправив м’яч у сітку воріт Динамо. Та на 82 хвилині гості відігралися: після кутового полтавці отримали контратаку, передача Каверіна з лівого флангу на дальній кут штрафної площі завершилася тим, що ніким не прикритий Воронков зблизька пробив у ближній кут воріт Кучинського – 1:1.
 
Полтава не змогла обіграти й другого аутсайдера нинішньої першості.
 
ФК Полтава – Динамо-2 (Київ) — 1:1
Голи: Івашко, 73 – Воронков, 82
 
Полтава: Кучинський – Одінцов, Доценко, Жданов, Цапій – Козоріз, Лугачов (Деркач, 74) – Воробей, Микуляк (Тимченко, 89), Сірик (Нурідінов, 54) – Івашко. Тренер: Анатолій Безсмертний
 
Динамо: Кічак – Кушніров, Рижук, Чорноморець, Лухтанов – Бутенін (Логінов, 75), Суарес, Морозенко (Коркішко, 77), Мединський (Гемега, 65) – Теміле (Каверін, 65), Воронков. Тренер: Андрій Гусін
 
Попередження: Даценко, 44, Одінцов, 83 – Рижук, 49, Морозенко, 61, Каверін, 88, Кічак, 90
 
Полтава. 1000 глядачів. Оцінка поля — 3
 
Евгений Брыж, Football.ua