Контрольний матч між двома ймовірними фаворитами першої ліги товариським аж ніяк назвати не можна. Ще в першому таймі чимало довелося працювати суддям, адже на полі було аж занадто багато боротьби, як для дружньої зустрічі. Моментів це стосується у меншій мірі – перший із них організували господарі, але з кількома ударами після навісу справа впорався голкіпер Олександрії Новак.

Незважаючи на величезну кількість боротьби і фолів, до небезпечних моментів справа майже не доходила. І олександрійцям, і полтавцям не вистачало талану у завершальній фазі атак. лише на 39 хвилині виникла ще одна можливість для взяття воріт, коли з ударом Зеленевича з передачі Насібуліна впорався голкіпер гостей.

У другому таймі команди обертів не скинули, плюс свіжості полтавцям додали нові гравці. Однак Олександрія вдало ліквідовувала атаки господарів. На 68 хвилині гості мали б залишатися в меншості (за удар після свистка другу жовту і червону отримав Коломоєць), однак вирішили продовжити гру у рівних складах, і порушник залишився на полі.

На 84 хвилині Полтава відкрила рахунок у напруженому матчі. Не з гри, а після кутового – влучно пробив головою захисник Бутенін. Однак перемогти Полтаві у цій грі не судилося – на останніх хвилинах гостям вдалося організувати вихід сам-на-сам і у ворота екс-голкіпера Ворскли Казакова м’яч відправив Коломоєць.

До завершення матчу рахунок не змінився – нічия 1:1.

Полтава (? – новий гравець на перегляді, шрифт – гравець на перегляді): Кучинський (? 39, ? 62, Казаков 75) – Зозуля (Матвєєв 46), Парамонов, Бондаренко (Бутенін 46), ? – Турчанов (Боровець, 46), Лісовий (Манджгаладзе, 59) – Зеленевич (Семчук, 62), Насібулін (Фомич, 70), Соломка (Коваленко, 46) – ? (Фомич 36, Хомченко 46).

Олександрія (склад з офіційного сайту): Новак, Старенький – к/к (Голенков) , Сухоцький, Банада (Чепурненько), Імереков, Леонов (Грицук) , Чорній, Мікіцей (Ломко) , Пономар (Коломоєць), Ямполь (Бідловський) , Басов.

Євген Бриж, Football.ua