Не всі сайти працюють в такому форматі. Давайте поглянемо на історію беттінг-платформи, яка виплатила в конкурсах прогнозів вже більше 168 000$.

Сайт Scorezoo почав працювати у 2017 році з досить базовим функціоналом: лінія по декільком видам спорту, можливість зробити прогноз і подивитися свою статистику в профілі. Поступово розвиваючись, вони нарощували технології і на 2020-й рік це вже платформа з величезними можливостями, порівнянними з соц.мережею: прогнози в лайв і пре-матч, опис з фото / відео, голосування, підписки з поділом за типами, оповіщення, детальна історія кожного прогнозу, ну і звичайно ж безліч різноманітних конкурсів з великими призовими. Наскільки великими? 

Давайте поглянемо на першу п'ятірку Топ-50 виплат Scorezoo за весь час (з коментарями): 

1. Гравець Papen76 — 9 364$. 
В ставках вже не перший десяток років, в Гуглі по нікнейму його можна знайти ще в конкурсах, які проводилися в далеких роках на дуже старих сайтах. На сайті  Scorezoo він грає з середини 2018 року і потрапив в Топ виплат не за рахунок одного очманілого виграшу, а поступово поповнюючи скарбничку призових регулярними перемогами в турнірах.

2. Гравець ByJeka — 8 937$. 
На сайті всього кілька місяців, але встиг вистрілити в турнірі Live Jackpot, в якому він зробив серію з 12 перемог в лайві і забрав виграш — 6711$. Поки що це рекордна сума виграша з одного турніру.

3. Гравець DeKahn — 6 433$. 
2018 рік для цього гравця був врожайним: він переміг у турнірі World Cup 2018 (із загальним призовим 10 000$) і забрав за 1-е місце — 2500$, а також був переможцем інших численних турніров.

4. Гравець NataKas — 5 616$. 
Наталья довгий час є модератором сайту Рейтинг Букмекерів, на якому допомагає простим гравцям зі скаргами на букмекерів, які грішать невиплатами і далеко не завжди діють порядно. На сайті Scorezoo вона грає з 2017 року і маючи чималий досвід, регулярно займає призові місця.

5. Гравець MiRoNoFF — 4 469$. 
На сайті грає з 2017 року, вважає за краще турніри на прохід ставок (Win Rate), такі як Wild Race, в якому він регулярно займає топ місця і забирає призові виплати.

Якщо ви відчуваєте інтерес до прогнозів і ставок на спорт, спробуйте свої сили в численних конкурсах на сайті Scorezoo.