«Україна − дуже сильний суперник, однак я вважаю, що наші шанси − 50 на 50. Все залежатиме від того, чи продемонструємо ми свою найкращу гру. Також надзвичайно важливе кадрове питання. Дуже хочеться, щоб до поєдинків проти українців ми не втратили нікого з гравців через травми. На мій погляд, якщо ми зберемось у найсильнішому складі та зведемо до мінімуму помилки, яких припускались у попередніх матчах, то зуміємо пробитись у фінальну частину чемпіонату світу. Ми дуже добре знаємо збірну України, позаяк за останні роки зустрічалися з нею кілька разів».

У свою чергу президент Грецької федерації футболу Софокліс Пілавіос закликав уболівальників підтримати національну команду.

Як відомо, останнім часом розчаровані грою збірної фанати перестали заповнювати трибуни на домашніх матчах.

«Ми були готові до того, щоб отримати сильного суперника, − зазначив він. − Однак я впевнений, що майстерність та міжнародний досвід футболістів Рехагеля дозволять їм реалізувати нашу спільну мрію − зіграти в ПАР на чемпіонаті світу. Ми всі мусимо посприяти національній команді. Я закликаю грецьких уболівальників з усіх сил підтримати її 14 листопада та допомогти нашим хлопцям зробити перший і вирішальний крок до фіналу ЧС-2010».