На відкритому тренуванні ФК Закарпаття мас-медійники також не залишили без уваги наставника ужгородського колективу.

—До нас приєдналося низка нових гравців, тож одним з пріоритетних завдань є награти взаємозв’язки на полі до офіційних поєдинків. Так, окрім тренувань сьогодні проводи темо спаринг у Добромилі з ФК Львів. Цей контрольний поєдинок повинен піти на користь моїм підопічним: до матчу проти Оболоні ми повинні підійти у всеозброєнні.

— Якому придбанню ви радієте найбільше?

— Тільки позитивні зрушення очікую від гри кожного новоприбулого футболіста. Зотов, Ксьонз. Біто, Трішовіч — усі ці прізвища добре відомі поціновувачам українського футболу, отож вони повинні суттєво посилити наш колектив.

— На післяматчевій прес-конференції останнього поєдинку з Арсеналом ви зазначили, що у команді не вистачає кваліфікованих гравців для стартового складу. Чи змінилася ситуація на сьогоднішній день?


— Із кадровим потенціалом у нас уже значно кращі справи: додалися майстерні футболісти. Тепер тільки залишилось підтягнути їх, а далі можна і в бій.

— Наскільки заважає тренувальному процесу той факт, що ваш колектив щоденно із Сторожниці добирається на тренування аж в Мукачево?


— Насправді це стара проблема відсутності власної бази. Однак зрушення у цьому питанні вже є: активно впроваджується ідея клубного тренувально комплексу. Наразі ж нам краще їхати за п’ятдесят кілометрів на Приладист в Мукачево ніж проводити заняття на неякісних полях в обласному центрі або поблизу Ужгорода.

— Чи визначилися ви з тактикою?

— Кожна гра індивідуально особлива, тому зупинятися на одному варіанті ведення бою не збираюся. Дочекайтеся офіційних поєдинків і побачите Закарпаття у всій красі. Принаймні наразі для цього створені практично оптимальні підстави.