- Команда господарів заслужила це очко. Не хочу виправдовуватися, просто скажу, зо нам важко було на цьому полі демонструвати комбінаційни футбол. Якщо на початку гри воно було в ідеальному стані, то під кінець це мало було схоже на футбольний газон. Зрозуміло, не завдоволений ні результатом, ні грою. Настрій на гру деяких футболістів не відповідав потрібному рівню. Після гри з Тулузою вирішив трохи змінити склад,  при цьому всі хто вийшли – гравців своїх національних збірних! Я ними дуже не задоволений, і напевно не всі відповідають рівня команди Шахтар.

- Ви і минулий раз після нічиї в Ужгороді дорікали на стан газону…


- Та зрозумійте ви, я ні в якому разі не принижую гру господарів, однак коли в другому таймі нам потрібно було забивати, поле було не найкращим.

- Пане Луческу, гравців ви ділите по турнірам?

- Ні, просто після  важкої гри з Тулузою я вирішив дати відпочинок деяким нашим лідерам. В середу в нас важка кубкова гра з Динамо. Я з себе відповідальність за сьогоднішній результат не змінаю.

- Сьогодні відчувалися проблеми Шахтаря у центрі захисту…

- Так, з вами можна погодитися. І Іщенко, і Чижов провели не найкращий матч. На рахунок вилучення, мені важко щось коментувати. Якщо Чижов «валив» Давидова, то арбітр прийняв абсолютно вірне рішення!

Олександр Сабадош (Ужгород), спеціально для Football.ua