- Як на останній бій у житті налаштовував нас тренер перед сьогоднішньою грою. На кону було більше ніж просто 3 очки: ми мали покращити свої позиції з погляду подальшої турнірної боротьби. І як добре, що нам це таки вдалося! — говорить Владислав Микуляк.

- У неділю Закарпаття пропустило першим. Наскільки складно було перебороти себе, найперше, психологічно і продовжити боротися?

- Якщо відверто, то пропущений гол змусив мене занервувати. Навіть не знаю, як би склалася наша доля, якби ми відразу не відігралися. Я забив дуже потрібний нам усім гол (усміхається).

- Як на мене, то взяття воріт Владиславом Микуляком, певною мірою, і посмішка фортуни...

- Погоджуся: нам вдалося швидко організувати атаку на ворота гостей, й попри те, що пас партнера був для мене не надто хорошим, я таки пробив.

- Врешті, сьогодні команда здобула 3 залікові пункти. Уже в п’ятницю Закарпаття зіграє на виїзді із київським Арсеналом. Наскільки реально розжитися очками у Києві?

- Заробити чергові бали — завжди реально: на поле суперники виходять за однакового рахунку. Тому і зі столиці плануємо не повертатися без очок.

- Певно, перемога над Зорею якнайкраще вплинула на колектив?

- Без сумніву! Ми продовжуємо боротьбу за прем’єр-лігу.