Football.ua

Челсі з Мудриком впевнено обіграв Серветт

Команда Енцо Марески здобула перемогу в першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги конференцій.
22 August, 23:55
Ліга конференцій

В рамках першого матчу плей-офф кваліфікації  Ліги конференцій Челсі приймав на своєму полі швейцарський Серветт. Енцо Мареска довірив місце в стартовому складі Михайлу Мудрику, а також Тосіну Адарабійо та Педру Нету.

З перших хвилин Челсі заволодів ігровою ініціативою та намагався створити небезпечний момент, але все було не так просто. Швейцарці грамотно оборонялись та не давали супротивнику багато вільних зон. До того ж, вже у другій половині тайму Серветт почав набагато сміливіше йти в атаку. Михайло Мудрик був доволі активним, але завершити атаку влучним ударом йому не вдалось.

На початку другої половини Челсі нарешті забив - Нкунку впав в чужому штрафному від контакту з Фріком та заробив пенальті, який й сам його реалізував. Трошки пізніше Гую обікрав Фріка, вирвався на порожні ворота та з трьох метрів примудрився пробити у воротаря. Це було неймовірно. 

Енцо Мареска розумів, що Серветт буде грати більш відкрито та одразу зробив потрійну заміну, щоб забити ще. Й перестановки італійця спрацювали - Ноні Мадуеке отримав пас з глибини від Енцо та ударом з правої ноги прошив ближній кут з меж штрафного.

Серветт влаштував щось схоже на фінальний штурм. Це не було масово, але моменти створювались. Спочатку Гюсто виконав невдалий пас в центр, а Гіємено непогано пробив з-за меж штрафного — Йоргенсен врятував свою команду. Трохи згодом Уаттара наважився на удар з-за меж штрафного — м'яч зачепив ногу опонента та влучив в поперечину. Ще за декілька хвилин Гіємено не зміг влучити по м'ячу, знаходячись в декількох метрах від воріт. І це ще не все. Вже на останній хвилині Йоргенсен зробив сейв після удару супротивника з меж штрафного. Фінальний свисток зафіксував перемогу лондонців з рахунком 2:0.

Челсі - Серветт 2:0
Голи: Нкунку, 50 (пен), Мадуеке, 76

Челсі: Йоргенсен — Вейга, Бадьяшиль, Адарабіойо, Дісасі (Гюсто, 78) — Дьюзбері-Голл, Кайседо (Лавія, 84), Нету (Мадуеке, 56) — Нкунку (Фернандес, 58), Гую (Палмер, 57), Мудрик

Серветт: Фрік — Цунемото, Руїє, Северен, Мазику — Дулен, Ондуа — Стеванович (Антунес, 61), Конья (Уаттара, 85), Кутеса (Маньїн, 69) — Крівеллі (Гіємено, 62)