Football.ua

Тен Гаг: Я не витрачаю енергію на те, щоб зрозуміти, справедливо до мене ставляться чи ні

Зате вболівальники МЮ витрачають енергію, щоб зрозуміти, коли команда нідерландського фахівця почне здобувати результат на футбольному полі.
21 April, 11:52
Англія

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Гаг напередодні півфінального матчу Кубка Англії з Ковентрі поспілкувався з журналістами. Його слова наводить Sky Sports.

"Я не витрачаю енергію на те, щоб зрозуміти, справедливо до мене ставляться чи ні. Я знаю, чим ми займаємося і для чого я тут — брати трофеї та створювати економічну цінність. І ми працюємо над цим.

Під час цього процесу трапляються невдачі, і я дивлюся на це реалістично, ставлюся до цього раціонально. Я зосереджений виключно на своїй команді — щоб зробити її кращою, як загалом, так і кожного гравця окремо. Саме для цього я тут і перебуваю.
За 18 місяців я жодного разу не мав можливості випустити на поле найсильніший склад, тому що хтось з гравців постійно травмований. Мене це турбує.
 
Хоча один раз це вдалося: у домашньому матчі проти Манчестер Сіті минулого сезону. Це був єдиний раз, коли в нас був повний склад і я міг обирати те, що мені потрібно. 
 
У всіх інших матчах завжди доводилося враховувати такий аспект, як травми. Це природно для футболу, але не в такій кількості, як у нас.
 
Коли в тебе стільки травмованих на ключових позиціях, неможливо досягати бажаних результатів. Така моя правда. В інших правда може бути своя, але я не можу витрачати сили на це", — заявив Тен Гаг.
 
Матч між Ковентрі та Манчестер Юнайтед відбудеться сьогодні, на Ріко Арена, о 17:30 за київським часом.