Football.ua

Рішарлісон і Порро можуть зіграти з Арсеналом

Важливі для Тоттенгема виконавці готові допомогти своїй команді у дербі.
26 April, 19:45
Англія

Головний тренер Тоттенгема Анге Постекоглу висловився щодо готовності своїх підопічних до домашнього матчу 35 туру АПЛ проти Арсеналу, передає офіційний сайт "шпор".

Правий захисник Педро Порро був вимушений залишити поле у виїзному поєдинку з Ньюкасл Юнайтед (4:0) у 33 турі АПЛ на 49-й хвилині. За два тижні 24-річний іспанець зумів оговтатися від проблеми.

У поточному сезоні Порро взяв участь у 31 матчі Тоттенгема у всіх турнірах, відзначившись 2 голами і 7 асистами.

Центральний нападник Рішарлісон пропустив домашній матч проти Ноттінгем Форест (3:1) у 32 турі чемпіонату Англії і вищезгадану зустріч із Ньюкаслом. 26-річний бразилець скористався двотижневою перервою, щоб відновитися після проблем із коліном.

Протягом нинішньої кампанії Рішарлісон взяв участь у 28 матчах "шпор" у всіх турнірах, відзначившись 11 голами і 3 асистами.

"Педро та Ріші добре тренувалися цього тижня, тому вони обидва доступні", — пояснив Постекоглу.

Нагадаємо, у неділю, 28 квітня, Тоттенгем прийматиме Арсенал у рамках 35 туру АПЛ. Матч розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Допомогти господарям поля не зможуть голкіпер Фрейзер Форстер, захисник Дестіні Удоджі, півзахисники Олівер Скіпп і Раян Сессеньйон, а також нападник Манор Соломон.