Football.ua

Індзагі: Імовірно, це була розплата за 15 останніх хвилин першої гри проти Ліверпуля

Керманич Інтера прокоментував виліт із Ліги чемпіонів.
9 March 2022, 10:56
Італія

Міланський Інтер напередодні здобув важку гостьову перемогу в меншості над англійським Ліверпулем на його полі (1:0), однак усе одно був вимушений припинити виступи на міжнародній арені цього сезону.

Ліверпуль — Інтер 0:1 Відео голу та огляд матчу

Після закінчення гри, головний тренер "нерадзуррі" Сімоне Індзагі прокоментував виступ своєї команди.

"Певна річ, що у моєї команди є великий смуток стосовно результату дуелі, тому що ми хотіли вийти до чвертьфіналу. Ліверпуль зараз знаходиться на одному рівні з Манчестер Сіті та Баварією, проте ми билися проти нього до останнього і навіть зуміли здолати.

Імовірно, це була розплата за 15 останніх хвилин першої гри. На мою думку, в обидвох матчах ми зіграли на доброму рівні. Ми більшу частину тієї гри грали на високому рівні, проте пропустили з кутового, а другий гол нас зовсім вибив із гри.

На Енфілд ми приїхали викладатися на максимум. Уважаю, що після цієї гри ми тільки зміцнили свій характер. У нас був видатний період поєдинку безпосередньо перед вилученням Алексіса Санчеса, проте воно у підсумку все зіпсувало.

Я жодним чином не шкодую про те, що не змінив його за мить до цього, хоча в нього вже й була картка. Санчес потрібен був на полі саме в той час. Я взагалі не мав намір його змінювати.

У мене були проблеми з кадрами перед цим матчем. Гадаю, що 10 гравців я би міг назбирати точно, проте Чалханоглу мав утому, а Джеко відіграватиме значну роль у наступному матчі в Турині. Довелося щось вигадувати.

Жодним чином ми не захищали рахунок 1:0, бо він не мав аж ніякого значення. Намагалися зберегти рівновагу у грі, після чого забити другий гол під час будь-якого стандарту.

Можу тільки жалкувати щодо вилучення Санчеса, бо Ліверпуль одразу після пропущеного м’яча був розгубленим. Було б цікаво подивитися на те, що було б далі, якби ми продовжували грати одинадцятьома гравцями", — підсумував італійський спеціаліст.

Нагадаємо, що ще одним учасником 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА стала мюнхенська Баварія.