Football.ua

Карпаты ответили Шахтеру

Львовскому клубу не понравились комментарии генерального директора Шахтера Сергея Палкина о коллеге Игоре Дедишине.
24 October 2014, 21:46
Україна

Напомним, Палкин, комментируя коррупцию в украинском футболе, отметил, что прежде чем критиковать остальных, "менеджменту Карпат нужно разобраться с собственным клубом".

Ниже приводится заявление ФК Карпаты в оригинале:

"ФК Карпати як і інші футбольні клуби України та пересічні громадяни чим може допомагає воїнам АТО, чимало наших вболівальників беруть безпосередню участь у бойових діях у складі Збройних сил і добровольчих батальйонів, ризикуючи заради свободи країни своїм життям і здоров’ям. І коли ФК Шахтар називає "конфліктом" фактично неоголошену війну проти України різноманітними злочинно-терористичними угрупованнями, підтримуваними підрозділами регулярного війська сусідньої країни – країни-агресора, і засуджує "всі сторони конфлікту", ми починаємо серйозно сумніватися в адекватності авторів цієї без перебільшення відверто провокативної заяви.

А щодо того, що керівництву Карпат треба розібратися з власним клубом, то ми би радили товаришу Палкіну спершу подивитися на те, що робиться в його городі, і насамперед дати собі відповідь на питання: чи керівники, тренери і футболісти Шахтаря дотримуються правил УЄФА та ФІФА Respect та Fair play".

Полный текст заявления читайте здесь.