Football.ua

Йовічевіч: "Основний склад Динамо — повага до нас"

Головний тренер Карпат Ігор Йовічевіч прокоментував поразку своєї команди в грі передостаннього туру чемпіонату України з Динамо.
25 May 2015, 07:04
Україна

"Насамперед, вітаю Динамо із золотими медалями. Ця команда насправді заслужила перше місце в нашому чемпіонаті, — сказав Йовічевіч на на прес-конференції після матчу. — Сьогодні, гадаю, уболівальникам гра сподобалася. Ми знали проти кого грали, а оптимальний склад Динамо – це повага до нашої команди. У той же час ми не хотіли відступати від своєї гри, від розвитку атаки, що починається від воротаря. Нехай не все вдавалося, нехай були помилки, але вони обов’язково дадуть нам досвід і користь".

"В шести останніх матчах ми мало пропускали і забивали, хоч не стільки, скільки хотіли. Нам необхідне загострення в фазі атаки, як ви пам’ятаєте кращим бомбардиром команди залишається Ґреґор Балажіц, якого вже півроку нема в команді. З іншого боку в захисті ми стали соліднішими – багато команд пропустили більше за нас. Можу сказати, що за перший рік роботи з Карпатами я отримав задоволення". 

"Треба шукати комбінації для третьої зони і під час тренувального процесу їх вдосконалювати. Ми сьогодні мали шанс зрівняти рахунок, коли Швед віддав прекрасну передачу на Сергійчука, але він не зміг прийняти м’яча. Ми намагалися грати в свій футбол, наскільки дозволяв суперник. Це результат плідної роботи на зборах в Туреччині, якою я залишився дуже задоволений. Сьогодні вітаю Динамо з перемогою, але і для нас цей матч став дорогою в майбутнє".

"Я маю інформацію про те, що суперник поважає Карпати і має певні труднощі у матчах проти нас. У Динамо є якісні гравці, які можуть вирішувати долю матчу. Вони підловили нас на контратаці і забили вирішальний гол", — цитує хорвата офіційний склад Карпат.