Football.ua

Бузнік: "Майстерність у Динамо була вищою"

Головний тренер кіровоградської Зірки Анатолій Бузнік висловив свої враження від поєдинку проти Динамо (Київ).
24 August 2014, 11:11
Україна: Перша ліга

Зірка у домашньому кубковому матчі не змогла пройти Динамо. Рахунок – 1:3.

"Самовіддача — це добре, але тільки цього було мало. Ми грали з лідером українського футболу, але як би не старалися, майстерність у Динамо була вище. Щоб грати на рівних з такою командою, потрібно набагато краще виконувати ті технічні та тактичні моменти, які ми задумували перед грою", — цитує Бузніка офіційний сайт Зірки з посиланням на телеканал Футбол 1.

"У нас сьогодні були проблеми в центрі оборони, ми пропустили швидкий гол. Згодом були й інші моменти, що могли закінчитися забитими м'ячами у виконанні Динамо. Так, у нас є проблеми, але ми бачимо їх, знаємо їх. Потрібно ще багато працювати".

"Позитивний момент був у тому, що ми спочатку налаштовували команду грати в футбол, а не відбиватися. Сьогодні, як ви бачили, для всіх кіровоградських шанувальників футболу було свято. Ми дійсно спробували добре зіграти, спробували створювати і реалізовувати моменти. Правда, не змогли забити пенальті, але аналогічна осічка була і у Динамо. На жаль, не реалізували й інші моменти, ті подарунки долі, що у нас були. Майстерність залишає бажати кращого. Будемо працювати над цим".