Football.ua

ФІФА досі не ухвалила рішення щодо матчу плей-офф відбору на ЧС-2022 між Росією та Польщею

Польський футбольний союз не отримував офіційного рішення від Міжнародної федерації футболу.
4 March 2022, 21:48
Чемпіонат Світу-2022: чемпіонат світу з футболу

Незважаючи на те, що усі футбольні збірні Росії були дискваліфіковані зі змагань під егідою ФІФА через повномасштабний напад російської армії на територію України, доля півфінального матчу плей-офф відбору на майбутній чемпіонат світу-2022 у Катарі між РФ та Польщею досі витає у повітрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Інфантіно не хотів дискваліфікувати Росію, але був змушений це зробити

Як повідомив прес-аташе національної збірної Польщі Якуб Квятковські, Польський футбольний союз (PZPN) так і не отримував офіційного рішення від Міжнародної федерації футболу (FIFA) щодо долі поєдинку проти росіян.

"ФІФА досі не ухвалила рішення щодо матчу плей-офф Росія – Польща. Ми не отримували жодних документів з цього приводу. Вся інформація, яка з’являється на цю тему у ЗМІ, – суто домисли", — написав Квятковські у своєму Twitter.

Нагадаємо, що раніше Росія була дискваліфікована зі змагань не лише під егідою ФІФА, а й УЄФА. Причина та сама — військове вторгнення російської армії в Україну.


Шановні співвітчизники! 24 лютого 2022 року зранку Україна зазнала нападу з боку Російської Федерації. Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки. Слава Україні!