Football.ua

Флік: Барселона грає як команда і насолоджується цим

Німецький фахівець підкорює Іспанію.
23 September, 17:53
Іспанія

Головний тренер каталонської Барселони Ганс-Дітер Флік висловився про розгромну перемогу своєї команди над Вільярреалом (5:1). Цитує 59-річного німця AS.

"Ми виграли 5:1 у Вільярреалі. Прекрасний матч, дуже видовищний. Я вітаю мою команду, вона зіграла дуже добре.

У Вільярреала були гольові моменти. Нам потрібно діяти компактно, чинити тиск на суперника — це частина нашого стилю. Поки що ми добре справляємося. Це ризиковано, проте поки ми досягаємо успіху в Ла Лізі.
Рафінья демонструє дуже хорошу гру з першого дня. Я побачив футболіста, який віддає всі сили заради клубу. Це стосується і того, як він діє без м'яча, як захищається. Здорово, що він у нас є, як і Левандовскі та Ямал.
Ми граємо, як команда, футболісти грають один за одного, це важливо. Мені дуже подобається наше ставлення до справи, ми зосереджені на футболі і робимо те, що потрібно робити. І ми цим насолоджуємося. Я дуже радий, що треную цю команду.
Вільярреал ніколи не здається, але ми продовжували намагатися забити ще більше голів. І саме цього я і хочу — щоб ми тиснули впродовж 90 хвилин або навіть 94.
Мені дуже сумно через те, що сталося з тер Штегеном. Мені не хочеться відповідати на запитання про це. Я поки не зміг із ним поспілкуватися", — сказав Флік.
Барселона під керівництвом Фліка набрала 18 очок у стартових шести матчах чемпіонату Іспанії.