Заключну частину двоматчевої дуелі проти лісабонського Спортінга англійський Манчестер Сіті проводив на своєму полі, тому не надто старався досягти значного успіху в плані забитих м’ячів (0:0), на тлі гостьового розгрому 5:0.

Манчестер Сіті — Спортінг Л 0:0 Огляд матчу

Головний тренер "містян" Хосеп Гвардіола після фінального свистку розповів про результати ротації в складі своєї команди та загалом оцінив виступ власних підопічних.

"Іган-Райлі, капітан нашої молодіжної команди, не робив помилок, що на його позиції захисника є дуже важливим. Макейті також зіграв на пристойному рівні. Він узагалі доволі спокійний хлопець, що рухається у своєму розвитку правильним напрямом, розуміє наш темп гри. Трохи плутався під час пресингу з нашого боку, проте все одно був помітним на полі,

Навіть один тайм на рівні Ліги чемпіонів буде для молодих хлопців важливим досягненням.

Якщо ви мене спитаєте стосовно бажаного суперника в наступному раунді, то я відповім, що не хотів би побачити команду з Англії. Це було б доволі складно для нас, проте й проти представників інших країн, я гадаю, буде не просто.

Жеребкування заплановано на наступну п ’ятницю. Подивимося, кого саме ми отримаємо. Уважаю, що бути однією з восьми найкращих команд Ліги чемпіонів уже є досить гарним досягненням для нас.

Чотири команди з Англії можуть бути присутніми в наступному раунді — це дуже високий показник. Легкого шляху до фіналу точно не буде", — заявив іспанський спеціаліст.

Нагадаємо, що напередодні ще одним чвертьфіналістом Ліги чемпіонів УЄФА став мадридський Реал.