Манчестер Юнайтед в рамках поєдинку 1/8 фіналу Кубка Англії відправився у гості до Ноттінгем Форест. З перших хвилин гри команди задали доволі високий темп гри та швидко почали створювати небезпечні моменти. Перший шанс для відкриття рахунку створили гості - Фернандеш покотив з кутового на Гарначо, той повернув м'яч португальцю, а далі пішов пас в штрафний на Антоні — бразилець пробив, а м'яч зачепив поперечину і пішов вище воріт.

Трошки пізніше Далот виконав подачу з правого флангу, а Мактоміней пробив головою метрів з 8 — Тернер врятував свою команду. Ноттінгем Форест відповідав регулярними випадами, які завершував ударами, але вони приходились повз ворота. Манчестер Юнайтед тим часом змарнував ще одну нагоду - Мактоміней видав пас в центр на Рашфорда, а той потужно пробив — трохи вище воріт вийшло.

Лише після цього Ноттінгем Форест створив дійсно небезпечний момент, коли Авонії знов гарно відкрився під пас та пробив в дальній кут — Онана витягнувся в струну та врятував свою команду. Команди дещо збавили оберти в середині тайму, а гості могли відкрити рахунок до перерви - Далот шикарно розвернувся біля чужого штрафного, увійшов в штрафний і виконав навіс — Мактоміней пробив головою, але Тернер перевів м'яч на кутовий.

Команди пішли відпочивати за рахунку 0:0, а на початку другого тайму Ноттінгем Форест був гострішим. В одному з епізодів Авонії отримав пас біля чужого штрафного та пробив з лівої ноги — Онана не без проблем, але впорався. Трохи пізніше Орігі пройшов через центральну зону, переклав м'яч під ліву ногу та потужно пробив — Онана на місці.

З часом Манчестер Юнайтед зміг відсунути гру від своїх воріт та навіть створив момент - Гарначо покотив м'яч в центр на Фернандеша, а той пробив — після рикошету ігровий снаряд пройшов поруч з кутом. Здавалось, що команди так і завершать основний час, але на авансцену вийшов Каземіро. Фернандеш навісив зі штрафного, а бразилець в падінні головою переправив м'яч у ворота. 0:1.

У "лісників" ще залишалось трохи часу, щоб врятуватись, але вони навіть не змогли створити небезпеку біля воріт Онана. Фінальний свисток Кріса Кавана зафіксував перемогу "червоних дияволів". У чвертьфіналі команда Еріка Тен Гага зіграє проти Ліверпуля, який здолав Саутгемптон.

Ноттінгем Форест — Манчестер Юнайтед 0:1
Гол: Каземіро, 88

Ноттінгем Форест: Тернер — Вільямс, Мурільйо, Монтейро, Тоффоло — Даніло (Дуарте Рібейру, 90), Єйтс (Рейна, 90) — Еланга, Гіббс-Вайт, Орігі (Гадсон-Одої, 79) — Авонії

Манчестер Юнайтед: Онана — Далот, Лінделеф, Варан, Амрабат (Мейну, 90) — Каземіро, Фернандеш — Антоні (Діалло, 73), Мактоміней (Еванс, 90), Гарначо — Рашфорд

Попередження: Лінделеф