У матчі 32-го туру англійської Прем'єр-ліги на нас чекає протистояння між лондонським Крістал Пелес та Манчестер Сіті, яке пройде на стадіоні Селхерст Парк.

[*] — поточна позиція в таблиці АПЛ


[14] КРІСТАЛ ПЕЛЕС — МАНЧЕСТЕР СІТІ [3]

СУБОТА, 6 КВІТНЯ, 14:30. СЕЛХЕРСТ ПАРК, ЛОНДОН. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ПОЛ ТІРНІ. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА SETANTA SPORTS


Минуло вже півтора місяці з того часу, як Олівер Гласнер став новим головним тренером Крістал Пелес замість легендарного Роя Годжсона. Звісно, чекати одразу на якийсь феноменальний прогрес лондонців із приходом австрійського фахівця виглядало б дуже самовпевнено. Швидше на цьому етапі Гласнеру вдається утримувати рівень "орлів" зразка нинішнього сезону, а також поступово впроваджувати свої ідеї в гру команди, яка наразі посідає 14-ту сходинку.
У п'яти стартових матчах в якості керманича Крістал Пелес Гласнер здобув одну перемогу над Бернлі (дебют австрійця), два нічийні результати з прямими конкурентами в особі Ноттінгем Форест і Лутона, а також зазнав двох поразок від Тоттенгема і Борнмута. Нинішня гра "орлів" навряд чи припаде до душі нейтральним уболівальникам, адже основний акцент продовжує робитися на користь прагматизму та оборони низьким блоком. І, відверто кажучи, очікувати на щось інше було б надто фанатично, дивлячись на те, з якою кількістю травм довелося зустрітися новому тренерському штабу лондонців.
Манчестер Сіті продовжує зберігати статус одного з трьох претендентів на чемпіонську корону Англії, яку команда Хосепа Гвардіоли має намір захистити. Однак якщо раніше статус фаворита "містян" на "золото" на папері все ж не піддавався величезним сумнівам, то зараз гравці Сіті перебувають уже не в такому й завидному становищі, навіть якщо враховувати візуально легший календар решти матчів АПЛ у манкуніанців порівняно з Арсеналом і Ліверпулем.
Причиною того, чому Манчестер Сіті зараз відстає від першого місця на три очки і займає лише третій рядок, є результати ігор саме з прямими конкурентами. Спочатку колектив Гвардіоли зіграв унічию з Ліверпулем на Енфілді, а надії "містян" взяти реванш в Арсеналу на своєму Етихаді за поразки в першому колі АПЛ і в матчі за Суперкубок Англії обмежилися лише обережною нульовою нічиєю. Втім, напередодні Ман Сіті впевнено розібрався з Астон Віллою, яка мріє в цій кампанії про Лігу чемпіонів, але конкуренти теж не втрачали очок у минулому турі посеред тижня. Та й загалом ніхто з учасників чемпіонських перегонів в Англії прав на помилку як таку зараз і немає.

За версією букмекерів, фаворитами майбутнього протистояння є підопічні Хосепа Гвардіоли. Так, на перемогу Манчестер Сіті пропонується коефіцієнт 1,35, тоді як потенційний успіх Крістал Пелес оцінюється показником 10,0. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 5,40. 


ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ


Крістал Пелес: Гендерсон — Ворд, Андерсен, Лерма — Муньйос, Вортон, Г'юз, Мітчелл — Азе, Матета, Аю

Манчестер Сіті: Ортега — Аканджі, Діаш, Стоунз, Гвардіол — Родрі, Ковачич — Бернарду, Де Брюйне, Фоден — Голанд

Не зіграють: Джонстоун, Дукуре, Голдінг, Геї, Едуар, Олісе, Річардс, Рак-Сакаї, Франса — Вокер, Аке

Під питанням: ... — Едерсон


ОЧНІ ЗУСТРІЧІ



ПОТОЧНА ФОРМА


footballпрогноз 0:2