Нападник збірної Данії Крістіан Еріксен прокоментував свій вихід на поле у товариському матчі проти збірної Нідерландів.

"Я був дуже радий тим, як мене зустріли нідерландські вболівальники. Тут я виступав за Аякс, тож, звичайно, вони мене знають. Безперечно, це був дуже душевний прийом.

Мій гол? Я був щасливий, що м'яч прийшов до мене, і, звичайно, це було чудове завершення моменту. Ідеальний спосіб розпочати повернення до міжнародного футболу.

З нетерпінням чекаю на можливість зіграти на чемпіонаті світу в Катарі, але попереду багато матчів, і я зосереджений на них", — розповів Еріксен.

Відео голів та огляд матчу Нідерланди — Данія можна дивитися на Football.ua.


24 лютого 2022 року зранку Україна зазнала повномасштабного нападу з боку РФ, війна з якою розпочалася вісім років тому з окупації росіянами українського Криму, а також окремих частин Донецької та Луганської областей.

Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки і не публікувати інформацію, якою може скористатися ворог у своїх цілях. Це наша земля! Слава Україні!