У центральному матчі 13-го туру англійської Прем'єр-ліги на нас чекає очне протистояння між лондонським Челсі та Манчестер Юнайтед, яке пройде на стадіоні Стемфорд Бридж.

ЧЕЛСІ — МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД

СУБОТА, 22 ЖОВТНЯ, 19:30. СТЕМФОРД БРИДЖ, ЛОНДОН. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — СТЮАРТ АТТВЕЛЛ. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА SETANTA SPORTS

Підготовка Челсі до цієї зустрічі з Манчестер Юнайтед почалася ще перед минулим матчем проти Брентфорда, який пройшов посеред тижня. Головний тренер "синіх" Грем Поттер вирішив надати відпочинок деяким ключовим виконавцям атакуючої лінії, залишивши Рахіма Стерлінга та П'єра-Емеріка Обамеянга на лаві запасних.

Останнім часом Челсі перебуває у добрій формі і дуже мало пропускає, у чому величезна заслуга голкіпера Кепи Аррісабалаги. Але минулу зустріч із Брентфордом важко записати в актив успішних виступів "синіх" як з погляду результату, так і з погляду гри загалом. Знову ж таки, ту нульову нічию можна списати на те, що основний фокус Поттера був спрямований на протистояння з Манчестер Юнайтед.

Якщо говорити про "червоних дияволів", то посеред тижня команда Еріка тен Гага провела справді свій найкращий матч у поточному сезоні, зумівши обіграти Тоттенгем з рахунком 2:0. Заради справедливості "шпорам" дуже пощастило в тій зустрічі не пропустити більше, адже МЮ того вечора переграв їх за всіма компонентами. Єдине чого не вистачило манкуніанцям — реалізації моментів.

Єдине питання полягає в тому, чи вистачить гравців Манчестер Юнайтед суто фізично на другий за тиждень зразковий виступ проти сильного суперника. Адже, враховуючи травми, з глибиною лави запасних у "червоних дияволів" є проблеми, так ще й Кріштіану Роналду був виключений тен Гагом зі складу на матч із Челсі за свою непрофесійну поведінку наприкінці поєдинку з Тоттенгемом.

За версією компанії Parimatch Ukraine, фаворитом майбутнього протистояння є підопічні Грема Поттера. Так, на перемогу Челсі пропонується коефіцієнт 2,15, тоді як потенційний успіх Манчестер Юнайтед оцінюється показником 3,53. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 3,56.

Проект реалізовано за підтримки партнера Parimatch Ukraine

Компанія продовжує підтримку українського спорту навіть підчас війни. 

Бренд Parimatch Ukraine та його команда, як і всі ми, допомагають ЗСУ виборювати те, що силою не відібрати – перемогу вільної нації.


ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Челсі: Кепа — Чалоба, Тіаго Сілва, Кулібалі — Лофтус-Чік, Ковачіч, Жоржиньо, Кукурелья — Стерлінг, Маунт — Обамеянг

Манчестер Юнайтед: Де Хеа — Далот, Варан, Мартінес, Шоу — Каземіро, Фред, Фернандеш — Антоні, Рашфорд, Санчо

Не зіграють: Джеймс, Фофана, Канте — Ван-Біссака, Вільямс, Марсьяль, Роналду, Туанзебе, ван де Бек
Під питанням: Галлахер — Магвайр

ПОТОЧНА ФОРМА

ОЧНІ ЗУСТРІЧІ

footballпрогноз 1:1