Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Гаг перед матчем четвертого раунду Кубку ліги проти Бернлі поспілкувався із журналістами.

"Я знав, що це буде складний проєкт. МЮ не був у тих обставинах, яких ви від них очікуєте, і я думаю, що тепер ми на правильному напрямку. Але ми далеко від того, де нам потрібно бути. Я бачу прогрес на основі спостережень, а також даних, які підтверджують цей прогрес. Я бачу це.

Перше завдання — повернутися на правильний шлях, тому що коли гравці повертаються з чемпіонату світу, вони грають у різних стилях. Шість тижнів вони перебувають  в іншому середовищі, а потім повинні повернутися до нашого стилю та системи, наших правил і принципів".

"Ми були недостатньо хорошими на початку сезону. Я знав це, коли вступив на посаду, що у нас будуть такі матчі, як проти Брентфорда.

Ви бачили, як на цьому Чемпіонаті світу багато націй грали пасивно, чекаючи на реакцію. Ми так виступили проти Манчестер Сіті, і це помилка. Ми хочемо бути домінуючими та активними, але грали по-іншому.

Я завжди кажу, що задоволення робить вас ледачим. Якщо ви занадто задоволені собою та командою, ви гальмуєте", — сказав тен Гаг.

Матч Манчестер Юнайтед — Бернлі відбудеться 21 грудня на Олд Траффорд і розпочнеться о 22:00.