В рамках поєдинку 11 туру елітного дивізіону чемпіонату Англії Тоттенгем приймав на своєму полі Челсі. Команда Анге Постекоглу продовжує чемпіонські перегони й хотіла повернутись на перше місце після перемоги Манчестер Сіті. Втім, Маурісіо Почеттіно приїхав до своєї колишньої команди, щоб набрати три бали, адже "синім" дуже потрібні очки.

Михайло Мудрик повернувся до заявки Челсі, проте опинився лише у запасі. Команда українця почала гру дуже невдало. Вже на шостій хвилині Кулушевські отримав м'яч біля чужого штрафного, змістився в центр та пробив — після рикошету м'яч опинився у воротах. 1:0. Челсі доволі швидко зміг прийти в себе та створив момент, коли Джексон отримав м'яч в чужому штрафному, прибрав супротивника на замаху й пробив точно в кут, проте Вікаріо врятував свою команду.

Згодом справи "синіх" могли стати ще гірше: Сон розстріляв ворота супротивника після прострілу з флангу, проте був офсайд в капітана "шпор". Як виявилось трохи пізніше, бригада арбітрів скасує ще м'ячів з п'ять. Ось в середині тайму вже Стерлінг увірвався в чужий штрафний, пробив, м'яч знов відлетів до Рахіма, а потім вже він зміг пробити повз Вікаріо. Але на повторі арбітри помітили гру рукою та гол скасували. 

Трохи пізніше Кайседо потужним пострілом з-за меж штрафного вразив кут воріт Тоттенгема, проте знову арбітри знайшли підставу скасувати гол. Офсайд був в Джексона, який стояв на траєкторії польоту м'яча. Здавалось, що фанати Челсі повинні були засмутитись, проте все склалось для них ще краще. Судді побачили фол Ромеро проти Енцо, який оцінили у червону картку й призначили пенальті, який реалізував Палмер.

Під завісу першого тайму стан справ Тоттенгема ще значно погіршився. Через пошкодження довелось замінити Меддісона та Ван де Вена. Арбітр компенсував 12 хвилин до першого тайму, проте до перерви рахунок більше не змінювався.

В другій половині гри Челси намагався володіти ініціативою, проте "шпори" доволі впевнено захищались та сміливо бігали в атаку. На 55 хвилині Тоттенгем залишився вдев'ятьох після непотрібного фолу з боку Удоджі на Стерлінгу. Господарі певний час доволі впевнено тримались навіть без двох гравців, проте згодом посипались.

На жаль, сказати, що це трапилось через вихід Михайла Мудрика не можна. Українець не найкращим чином увійшов у гру. Вирок Тоттенгему підписав Джексон. Він двічі розстріляв ворота з п'яти метрів та ще раз переміг у буліті Вікаріо. Радощів було дуже багато. Втім, "шпори" непогано розігрували штрафні та при рахунку 1:2 могли двічі відігратись.

Зазначимо, що Михайло Мудрик виводив Джексона віч-на-віч, а також викатував йому м'яч метрів на 12, проте це було занадто важко для нападника Челсі, щоб забити гол.

Тоттенгем — Челсі 1:4
Голи: Кулушевські, 6 — Палмер, 35 (пенальті), Джексон, 75, 90+4, 90+7

Тоттенгем: Вікаріо — Порро, Ромеро, ван де Вен (Емерсон, 45+1), Удоджі — Сарр (Бентанкур, 61), Біссума, Меддісон (Гойб'єрг, 45+1) — Кулушевські (Скіпп, 61), Сон, Джонсон (Даєр, 34)

Челсі: Санчес — Колвілл (Кукуерлья, 46), Дісасі, Тіаго Сілва, Джеймс (Гюсто, 77) — Галлагер, Кайседо, Енцо (Мудрик, 58) — Палмер, Ніко Джексон, Стерлінг (Угочукву, 90+1)

Попередження: Удоджи, Сарр — Джексон, Колвілл, Гюсто, Мудрик, Угочукву

Вилучення: Ромеро, 33 (пряма червона), Удоджі, 55 (друге попередження)