У рамках 18-го туру англійської Прем'єр-ліги на нас чекає протистояння між Вулвергемптоном та лондонським Челсі, яке пройде на стадіоні Молінью.

[*] — поточна позиція в таблиці АПЛ


[14] ВУЛВЕРГЕМПТОН — ЧЕЛСІ [10]

НЕДІЛЯ, 24 ГРУДНЯ, 15:00. МОЛІНЬЮ, ВУЛВЕРГЕМПТОН. ГОЛОВНИЙ АРБІТР — ДЕВІД КУТ. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ НА SETANTA SPORTS


Вулвергемптон на даному етапі розіграшу чемпіонату Англії можна сміливо записати до списку тих команд, які вміють і можуть приємно дивувати, особливо у матчах із топовими суперниками. На тлі відходу Хулена Лопетегі з посади головного тренера за кілька днів до старту сезону та проблем з ФФП перспективи "вовків" першочергово виглядали досить туманно, проте Гарі О'Нілу поки що вдається утримувати Вулвергемптон на дистанції від зони вильоту.
Так, останні виступи "вовків" важко назвати успішними. Розгромна поразка від Вест Гема, нічия з Ноттінгем Форест та непереконлива перемога над Бернлі можуть свідчити про те, що Вулвергемптон зараз переживає спад. З іншого боку, колектив О'Ніла і не відрізняється стабільністю в результатах в цілому, а ось створювати проблеми умовним Тоттенгему, Арсеналу та Манчестер Сіті "вовки" цього сезону вміють і регулярно це роблять.
Челсі посеред тижня провів доволі складний поєдинок проти Ньюкасла в рамках Кубка англійської ліги, і команді Маурісіо Почеттіно наприкінці вдалося зрівняти рахунок завдяки зусиллям Михайла Мудрика, а потім обіграти "сорок" у серії пенальті, тим самим отримавши путівку до півфіналу турніру.
Прогрес у грі Челсі помітний, але лондонцям відверто не вистачає стабільності та завершального удару в атаці. "Сині" можуть продемонструвати майже ідеальні виступи з погляду футбольного шоу, як було з Арсеналом та Манчестер Сіті, але також можуть повністю провалитися з Брентфордом чи Евертоном. Звичайно, ніхто не забуває про кадрові втратити в стані Челсі, але вболівальники, безперечно, очікують більшого, ніж боротьбу за десяту сходинку в турнірній таблиці АПЛ.

За версією букмекерів, фаворитом майбутнього протистояння є підопічні Маурісіо Почеттіно. Так, на перемогу Челсі пропонується коефіцієнт 2,01, тоді як потенційний успіх Вулвергемптона оцінюється показником 3,85. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 3,70. 


ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ


Вулвергемптон: Бентлі — Кілман, Доусон, Тоті — Семеду, Леміна, Жуан Гомеш, Аїт-Нурі — Хван, Кунья, Сарабія

Челсі: Петрович — Дісасі, Тіаго Сілва, Бадьяшиль, Колвілл — Кайседо, Енцо, Галлагер — Палмер, Ніко Джексон, Мудрик

Не зіграють: Годж, Хонні — Фофана, Чілвелл, Чуквуемека, Чалоба, Угочокву, Ріс Джеймс, Роберт Санчес, Кукурелья, Лавія

Під питанням: Нету, Са — Мадуеке


ОЧНІ ЗУСТРІЧІ



ПОТОЧНА ФОРМА


footballпрогноз 1:2