Напередодні стало офіційно відомо про те, що вінгер Манчестер Юнайтед Джейдон Санчо повернувся до дортмундської Боруссії на правах оренди після конфлікту з головним тренером Еріком тен Гагом.

Колишній головний тренер Манчестер Юнайтед Ральф Рангнік, який нині очолює збірну Австрії, поділився своєю думкою про досвід робити з 23-річним англійцем.

"За шість місяців у мене не було жодної дисциплінарної проблеми із Санчо. Швидше, навпаки, він досить спокійний та приємний хлопець. Коли Джейдон був у формі, він грав у старті та добре виступав під моїм керівництвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи вдасться Джейдону Санчо знову вийти на звичний рівень в Боруссії Дортмунд?

Йому не дали можливості заграти у Манчестері.  Тепер йому потрібно знову зловити ігровий ритм у дортмундській Боруссії та набрати форму. З його точки зору, цей перехід має сенс.

Він провів свій найкращий час у Дортмунді, і коли він був здоровий, він добре себе показував у моїй команді. Однак Санчо вже не був таким безтурботним, як у Дортмунді.  Але це також пов'язано із загальною ситуацією у клубі", — цитує слова Ральфа Рангніка Sky Deutschland.