Півзахисник Монако Сеск Фабрегас розкритикував фанаті ПСЖ, які освистували Мессі після вильоту клубу з Ліги чемпіонів.

"З Лео Мессі все просто – для мене він найкращий з тих, кого я бачив і з ким грав. Я бачив визначні речі у його виконанні. Мене самого освистували на Камп Ноу. Я розумію, що трапилося у ПСЖ, – фанати хочуть натиснути на гравців.

Те, що я бачив днями, коли над Неймаром насміхалися в момент втрати м'яча або свистели під час торкання – дуже негарно. Фанати виправдовують свист тим, що багато гравців платять. Вони програли Реалу, все зрозуміло, але хіба футболісти не хотіли перемогти? Це найважливіше.

Ми говоримо про гравця, який нещодавно перейшов до клубу. У ПСЖ ніколи не було такого футболіста. Краще бути вдячним, підтримувати його, а не тиснути. Цього сезону чи наступного ці хлопці подарують чудові моменти", — сказав Фабрегас.


24 лютого 2022 року зранку Україна зазнала повномасштабного нападу з боку РФ, війна з якою розпочалася вісім років тому з окупації росіянами українського Криму, а також окремих частин Донецької та Луганської областей.

Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки і не публікувати інформацію, якою може скористатися ворог у своїх цілях. Це наша земля! Слава Україні!