Допоки центральний півзахисник туринського Ювентуса Поль Погба продовжує відновлення після важкої травми меніска та марить можливістю повернутись до повноцінних тренувань перед матчами національної збірної на прийдешньому чемпіонаті світу-2022 в Катарі, триває судовий розгляд справ відносно його старшого брата, Матіаса Погба. Його звинувачують у здирництві, викраденні людей та злочинній змові.

Цікаво, що саме Поль є одним із людей, який подали звернення до правоохоронних органів стосовно незаконослухняної поведінки свого родича з березня по липень 2022 року.

Напередодні відбулось чергове засідання в рамках розгляду цієї справи, за підсумками якого прокуратурі вдалось частково задовільнити власні бажання, і з п’яти потенційних винуватців віком від 27 до 36 років трьом було оголошено підозру, а ще дві особи було взято під варту.

Серед останніх був присутнім і Матіас Погба, якого звинуватили в здирництві,  організації кримінальної спілки та участі в злочинному об'єднанні з метою підготовки до злочину. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Адвокат Матіаса заявив, що він "не розуміє підстав цього рішення суду і буде добиватись, щоб його клієнта випустили з-під варти".

Нагадаємо, що раніше Матіас Погба утримував проти волі свого брата Поля разом з іншими особами, а також вимагав від нього 13 мільйонів євро, погрожуючи викриттями.